Clear

12,75

Excl. BTW: €10,54

Prijs in spaarpunten: 127

Excl. BTW:
€10,54
Prijs in spaarpunten:
127
Model:
Poly system clear
Levertijd:
1-2 werkdagen
Spaarpunten:
12

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Poly AcrylGel in handige 30 gram tube van beautyofnoelle© ! 

Poly Acrylgel combineert de beste eigenschappen van de 2 traditionele kunstnageltechnieken. 
Het is sterker dan gel en flexibeler dan acryl producten, zonder lifting of loslaten. Geen branderig gevoel bij het uitharden, ruikt niet zoals het Acryl liquid, gemakkelijk te verwerken en te vijlen, loopt niet in de nagelranden, is pinchbaar en voor alle nageltypes geschikt. 
Uitharden : UV-lamp 60 sec. / Led-lamp 60-90 sec. 

Werkwijze:

De vingernagels worden zoals gewoonlijk voorbereid ( matteert ). Ontvetten met nagelreiniger en desinfecteren. 
Dan wordt de speciale Polyacryl-gel primer aangebracht op de natuurlijke nagel. Deze gedurende 2-3 minuten aan de lucht laten drogen. Als je de eigen nagel wilt verlengen, dan is dit mogelijk met een sjabloon, nageltips of de speciale dual-tips. Eerst neem je een bolletje Polyacryl-gel op met een spatel en plaats deze in het midden van de vingernagel. Bevochtig de penseel met Polyacryl-Modellageliquid en modelleer met de vochtige borstel het Polyacryl-gel in vorm en strijk het glad. Pas als je tevreden bent over het resultaat, hard je de Polyacryl-gel supersnel uit onder een LED 60 - 90 seconden of UV-lamp 120 seconden. 
De oppervlakte is na het uithardingsproces mat, en kan er een lichte kleeflaag zijn ontstaan. Deze kan met nagel reiniger verwijdert worden. Indien nodig kunnen de nagels worden bijgevijld.
Als je de nagels verder wilt afwerken met een colourgel of gellak, vooraf altijd een base-gel of base gellak (Double Cover) aanbrengenvoor een mooi glanzend resultaat. 

Voor professioneel gebruik ! 

LET OP! afwijkende voorwaarden van kracht op dit artikel!
* Om hygiënische Covid-19 redenen, ter bescherming van u en onze andere afnemers worden bestelde gel lakken, builders, oliën, lijmen en of vloeistoffen niet retour genomen.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder